Anne

Anne

Anne

Toetsen

“¡Enjoy music!”

Hi, mijn naam is Anne.

Een paar jaar na het ontstaan van Catmendu ben ik mee gaan doen met de band. Ze bestonden toen in de originele bezetting van 3 personen: Arie, Albert en Bram. Als een geboren en getogen Haaftenaar voldeed ik aan de juiste toelatingscriteria. Maar eerlijk gezegd zou ik niet meer weten wat het 1e optreden was.

Ik speel toetsen in de band. Met toetsen kun je een band geluid altijd wat breder maken. De kunst is om met de andere muzikanten de partijen goed uit te zoeken en onderling af te stemmen zodat je het ‘less = more’ effect krijgt. Vaak lastig maar geeft wel een boost als het lukt.

Van jongs af aan heeft muziek mijn interesse. Vroeger vooral beïnvloed door ouders, mijn oudere broers en zus en radio. Maar daarna zijn ook allerlei andere soorten van muziek langs gekomen.

Van alles pik ik wat mee en probeer dat vast te houden en terug te laten komen wanneer je muziek maakt.

Met Catmendu kijk ik inmiddels terug op een aantal gedenkwaardige optredens, zeer uiteenlopend in kwaliteit & omstandigheden :-). Om er zo een paar te noemen: sporthal voetbal Haaften, optreden Kolenschuur, optreden voor Radio Gelderland in Tuil, een inloop (wij, niet de gasten) huiskamer concert,  Soepenfestival Alem, etc ....

Maar niet te vergeten moet gezegd worden dat we met z’n allen blij zijn dat onze inzet intussen ook beloond wordt met een toenemende waardering en vaste schare fans.