Arie

Arie

Arie

Basgitaar

"Hallo fans...."

Naam: Arie
Band: Catmendu
Speelt de: Bas

Meest gewaardeerde muzikanten/bands:    Sting, Bob Seger, Kings of Leon

Als Bassist en co-founder van Catmendu heb ik samen met Catmendu al het een en ander de revue zien passeren, de afgelopen dertig+ jaar.

Begonnen als drie jonge mannen samen met Albert en Bram, waarbij het even leek of de wereld aan onze voeten lag. Helaas werden we regelmatig door de werkelijkheid ingehaald en pas na vele jaren en vele bezettingswisselingen kreeg Catmendu de vorm die we zo graag wilden. Catmendu bleek een fenomeen te zijn wat dieper verankerd was in het Haaftense DNA dan we hadden gedacht. Terugkijkend heeft het moeten zijn dat we, na allerlei muzikale omzwervingen, elkaar in deze vorm hebben gevonden. Ik kan me dan ook voor Catmendu geen betere bezetting voorstellen dan met Remy op drums, Anne op toetsen, Guido als zanger, Albert op gitaar en ondergetekende op de bas. Met op de Eugène als stille kracht.
Maar we willen niet te veel achterom kijken, we gaan met Catmendu vooruit.

Catmendu draagt een boodschap uit “doorgaan, uiteindelijk komt datgene waar je al die jaren zo ontzettend naar hebt verlangd, succes en erkenning”.
In de komende tijd willen we onze aanwezigheid in sociale media verder gaan intensiveren. We hebben de website een nieuw en modern jasje gegeven. Bovendien hebben we een heuse fotoshoot gehad en zijn we de studio ingedoken voor de opnames van onze promotie-cd. We gaan door!

De Bassist staat, zoals de naam al aangeeft, aan de muzikale basis. 

Ik ben er dankbaar voor dat ik samen met Albert en Bram aan de basis van Catmendu mocht staan.